Brommobielen Aixam

Garage Top is dealer van Aixam brommobielen.Aixam Brommobiel is al ruim 25 jaar Europees marktleider met een aandeel van 40 procent. Aixam is dan ook de stilste, veiligste, grootste, betrouwbaarste en goedkoopste brommobiel die er op dit moment te leveren is.

Aixam staat voor:
Stilte
Aixam is nog altijd kampioen geluidsisolatie. het motorblok, de motorruimte, de uitlaat, het stuurhuis, niets is nagelaten om een onvergelijkbaar geluidscomfort te realiseren.

Veiligheid
Dankzij de hoogwaardige aluminium structuur doorstaat de nieuwe Aixam wederom alle botsproeven met flair. Al sinds 20 jaar hebben alle Aixam's stabiliteitstesten en crashtesten met verve doorstaan- zowel frontaal, zijdelings als van achteren. Hoewel de meesten van deze testen niet verplicht zijn, heeft Aixam de reputatie hoge eisen te stellen aan al haar brommobielen, voor uw comfort en veiligheid.

Betrouwbaarheid
Uw nieuwe Aixam profiteert van alle ontwikkelingen en ervaringen van de fabrikant, al ruim 25 jaar Europese marktleider van brommobielen. Ook kan Aixam aantonen dat ze haar technologische kennis heeft getest in grote wedschrijden. Aixam is leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Hier onder een overzicht: